lichidare stoc emobili masa machiaj
SEA516 masa machiaj tapiterie viva magenta
masuta toaleta masa machiaj led oferta reduceri

Site-ul eMobili este inregistrat in Registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal sub numarul 29554.

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, eMobili are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.

Toate datele personale pe care ni le furnizati in calitate de utilizator/vizitator beneficiaza de prelucrare numai in scopul oferirii in conditii optime a serviciilor asociate site-ului eMobili (emobili.ro).

Prin completarea formularului de inregistrare de pe eMobili (emobili.ro), utilizatorul declara ca isi da, in mod expres si neechivoc, consimtamantul ca datele sale cu caracter personal sa fie prelucrate si folosite in viitor de catre administratorii eMobili (emobili.ro) in urmatoarele scopuri:

  • Stabilirea contactului cu clientii;
  • Prelucrarea comenzilor;
  • Participarea la concursuri, promotii;
  • Transmiterea de mesaje non-comerciale sau de tip administrativ (privind schimbari in site, contul de utilizator, etc);
  • Transmiterea de oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing privind activitatea eMobili (emobili.ro) si a tertilor cu care eMobili (emobili.ro) are relatii de orice natura (inclusiv comerciale).

Compania va retine datele personale si le va folosi in scopul informarii utilizatorilor privind situatia contului de pe eMobili (emobili.ro), privind evolutia si starea comenzilor, precum si in evaluarea produselor si serviciilor oferite.

Informatiile solicitate in cazul platilor online intra sub incidenta conditiilor de utilizare a procesatorilor de plati, iar eMobili (emobili.ro) nu va solicita si nu va stoca niciun detaliu referitor la cardul dumneavoastra.

Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de confidentialitate, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email contact@emobili.ro.

Site-ul eMobili este administrat de urmatoarele societati: SC Vivomod SRL, CUI: 38140532, J12/5422/2017 avand sediul social pe Str. Mircea Eliade, Nr. 38, Cluj-Napoca, Cluj si SC Arpagonicus SRL, CUI: 36780845, J12/4201/2016, avand sediul social pe Str. Mircea Eliade, Nr. 38, Cluj-Napoca, Cluj.