CADV15 - Calendar Advent Copii - Dinozauri, 24 Surprize de pictat pentru Craciun

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
279,00 RON (TVA inclus)
Livrare GRATUITA in ROMANIA
Cod produs - SKU CADV15

Descriere

Produs NOU
Furnizor: Germania
Livrare: 1-10 zile, in functie de stoc - in toata tara

Descriere Produs:
Tema: Dinozauri
Varsta: peste 3 ani
Potrivit pentru: Baieti

Set de pictura pentru copii: Cautati un calendar special de advent 2023 pentru copii care sa inveseleasca atmosfera de Craciun? Nu mai ezita! Va prezentam acest calendar de advent interesant pentru copii, care nu este doar indragit de copii, ci si pune intreaga familie intr-o dispozitie festiva si este cel mai bun calendar de advent pentru baieti.
Non-toxic si de inalta calitate: punem intotdeauna sanatatea si siguranta copiilor pe primul loc. Acest calendar de advent pentru dinozauri 2023 este realizat din materiale de inalta calitate si este sigur si non-toxic pentru copii. Culorile pline de culoare le permit copiilor sa-si lase imaginatia sa zboare si propriul set de lucru manual cu dinozauri cu model. Fiecare piesa de dinozaur din calendarul de advent este frumos realizata cu margini fara colturi pentru cea mai buna experienta posibila.
Calendar creativ de Craciun: jucaria cu calendar de advent este plina de creativitate si iti permite sa petreci cele 24 de zile de numaratoare inversa pana la Craciun alaturi de copilul tau. In acelasi timp, tratarea setului de pictura cu figuri 3D de dinozaur nu numai ca le permite copiilor sa aiba o experienta distractiva de desen, dar promoveaza si creativitatea, imaginatia si rabdarea.
24 de zile pline de surprize: in calendarul de advent exista diferite tipuri de dinozauri, in luna decembrie plina de speranta, copiii deschid zilnic o casuta a calendarului si obtin dinozauri si jocuri puzzle frumoase.
Simtul realizarii: Cand copiii folosesc dinozaurul in calendarul de avent al dinozaurului 2023, se pot distra mult pictand si isi pot afisa si colecta lucrarile, pline de amintiri si un sentiment de satisfactie si performanta care este confirmator si incurajator pentru copii. Sa cream impreuna amintiri fericite si sa numaram zilele pana la Craciunul 2023!