0740-842755, 0745-645384 Zilnic:10:00-22:00
 |  Intrebari frecvente  |  Contacteaza-ne

Acces cont  |  Inregistrare  |  Istoric comenzi

  
  
  
  

Metode de plata

eMobili (emobili.ro) va pune la dispozitie urmatoarele metode de plata:

Plata in sistem ramburs

Plata ramburs se efectueaza la livrarea comenzii. In cazul livrarii produselor de catre curieri, plata se va face catre comisionarul care efectueaza livrarea.

Pentru comenzi ce depasesc 1500 RON, eMobili va poate solicita un avans in valoare de pana la 30% din totalul comenzii, pe baza de factura fiscala.

Plata online - Paypal sau Plata cu Cardul

Platile online prin PayPal se desfasoara in completa siguranta. Puteti plati prin intermediul contului PayPal sau puteti efectua plata direct cu cardul, chiar daca nu detineti un cont PayPal. 


In cadrul sistemului PayPal, veti introduce datele cardului o singura data, acestea fiind inregistrate si perfect securizate pe serverul PayPal.

Nota: Plata cu cardul se face selectand ca metoda de plata " Plata online - Paypal", apasati butonul "Trimite comanda" iar apoi alegeti optiunea "Pay with debit or credit card" in partea de jos (daca nu aveti un cont PayPal), unde introduceti datele cardului in siguranta - plata procesandu-se prin intermediul PayPal.

Pentru platile cu cardul nu este nevoie sa aveti sau sa va creati un cont PayPal.

Va rugam sa luati in considerare faptul ca, pentru platile prin intermediul PayPal, suma care va fi retrasa din cont poate sa difere fata de pretul afisat pe siteul nostru, din cauza ca PayPal converteste mai intai suma de plata in Euro. Veti vedea intotdeauna totalul de plata inainte sa finalizati tranzactia. Diferentele rezulta din schimburile valutare ale companiei intermediare PayPal si nu ni se pot imputa in cazul anularii unei comenzi.

  
    

Newsletter

 
Vrei sa fii informat prin email despre reduceri, promotii si noutati?